Stages

Op zoek naar een leuke en interessante stage of afstudeeropdracht? Door de continue groei van ons bedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde stagiairs, die samen met ons verder willen groeien. We staan open voor zowel meewerk- als afstudeerstages, op MBO of HBO niveau.

Bekijk hieronder het overzicht van ons huidige aanbod stages, en klik verder om te solliciteren. Na je sollicitatie zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Stage/afstuderen: Data analist

- 16 juni 2022

Heb je een passie voor data en houd je wil jij graag onze afdeling R&D verder helpen? Bij Schuitemaker Veenhuis Group zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair/ afstudeerder op het gebied van Data Analyse.

Lees meer »

Stage/afstuderen: Operations & supply chain (HBO)

- 16 juni 2022

Heb je een passie voor logistiek en wil jij graag onze afdeling Operations en Supply chain verder helpen? Bij Schuitemaker Veenhuis Group zijn wij op zoek naar enthousiaste stagiaires en/of afstudeerders op het gebied van procesoptimalisatie binnen ons productieproces.

Lees meer »

Meewerkstages: Operations (MBO)

- 16 juni 2022

Heb je een passie voor techniek en wil jij graag meewerken in het productieproces van onze prachtige machines?

Lees meer »

Praktijkstage Bedrijfskunde / processen

- 16 juni 2022

Zoek je een stage voor jouw opleiding Bedrijfskunde waarbij je veel te zien krijgt van de praktijk van een machinefabriek én aan de slag mag met jouw eigen concrete stageopdracht?

Lees meer »