Landbouw

Schuitemaker ontwikkelt, produceert en verkoopt al 100 jaar professionele landbouwmachines op het gebied van voederwinning, voeren en bemesten. Schuitemaker heeft door jarenlange ervaring, gecombineerd met een ijzersterk imago inmiddels een vooraanstaande positie op zowel de agrarische markt als op de overheidsmarkt verworven. Schuitemaker heeft haar positie door de jaren heen weten te behouden en uit te breiden door goed te luisteren naar de wensen van de klanten, toekomstige behoeftes vroegtijdig te signaleren en de technologische ontwikkelingen nauwgezet te volgen. 

Schuitemaker fabriceert innovatieve en kwalitatieve landbouwmachines geschikt voor loonwerkers, veehouders en akkerbouwers. Schuitemaker richt zich met name op de segmenten voeren en voederwinning. Daarnaast bieden wij oplossingen voor het aanwenden van organische mest onder het merk Veenhuis. Beide merken kennen een rijke historie en kenmerken zich door eenvoud, gebruiksgemak en bouwkwaliteit.

Met onze machines zorgen we ervoor dat u als klant het maximale resultaat in het veld weet te behalen. Dankzij ons uitgebreide dealernetwerk over de hele wereld kunnen wij u voorzien van een optimale service.

Voor oplossingen in de landbouw bieden wij producten aan in de volgende segmenten:

 

Voeren 

Voederwinning 

Bemesten