Service voor wintermachines

Uw betrouwbare partner voor serviceverlening op uw gladheidbestrijdingsmaterieel!


Service & Onderdelen

Schuitemaker Industrial heeft de beschikking over een servicedienst die het hele jaar paraat staat om u te helpen bij het onderhoud van gladheidbestrijdingsmaterieel. In de wintermaanden staat deze dienst 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen bij het oplossen van al uw vraagstukken. Wij nemen graag de zorg voor uw gemeente, provincie, waterschap, airport of andere organisatie uit handen. Ook voor de opbouw van diverse DIN Platen bent u in onze ruim opgezette werkplaats op het juiste adres. Ook de mogelijkheid om strooiers op ( nieuwe ) vrachtwagens te bouwen is aanwezig.

Schuitemaker Industrial beschikt over het kwaliteitszorgsysteem ISO 9001:2008, evenals het VGM Beheerssysteem waarvan de toepassing voldoet aan de gestelde voorwaarden in VCA ** 2008/5.1 m.b.t. Gladheidbestrijding. Daarnaast beschikken we over milieumanagementsysteem ISO 14001:2004. Hiermee is de kwaliteit van onze organisatie gewaarborgd.

Onderdelen voor onze wintermachines zijn te bestellen bij :

Schuitemaker Industrial B.V.
Postbus 219
7460 AE Rijssen
Tel. +31 (0)548 514125
Fax +31 (0)548 516840
Mail onderdelen@svgroup.nl

U kunt ons telefonisch bereiken via 0548 - 514 125 of per mail:

Service: winterservice@svgroup.nl 
Onderdelen: onderdelen@svgroup.nl 

Epoke onderdelen

Voor de onderdelenboeken van Epoke kunt u hieronder op de link klikken, u wordt dan doorgestuurd naar de site van Epoke.
Hier kunt u zoeken op serienummer. Het serienummer kunt u linksachter op uw machine vinden.

Epoke Onderdelenboeken

Bereikbaarheid

Tijdens de wintermaanden is Schuitemaker Industrial 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Hiervoor is een speciaal telefoonnummer (06-12066773) beschikbaar (alleen wanner er directe inzet van ons wordt verwacht), waarmee automatisch de dienstdoende servicecoördinator bereikt kan worden. Tijdens normale werktijden zijn wij bereikbaar onder 0548-514125. Ook kan er te allen tijde een email gestuurd worden naar winterservice@svgroup.nl waarop wij zo snel mogelijk zullen antwoorden.

Onderhoudsplan

Samen met onze service afdeling is het mogelijk een onderhoudsplan op te stellen welke zorgvuldig kan worden afgesteld op uw wensen. Middels dit plan is een periodieke interval van het onderhoud gewaarborgd. Het onderhoudsplan geldt voor de uitvoering van onderhoud aan gladheidbestrijdingsmaterieel gedurende de gehele levensduur. Dit plan waarborgt het effectief en efficiënt inzetbaar houden alsmede de complete beschikbaarheid in de winterperiode van het gladheidbestrijdingmaterieel.

In het plan kan gekozen worden voor:
  • Reiniging en conservering (RC) - Tijdens het reinigen en conserveren wordt het materiaal grondig gereinigd en aansluitend geconserveerd.
  • Zomeronderhoudsbeurt (ZO) - Het materiaal wordt gereed gemaakt voor winterseizoen. Alle instellingen worden gecontroleerd en afgesteld.
  • Calibratie (CT) - Strooierinstellingen worden gecontroleerd en afgesteld door middel van calibratie
  • Vlootschouw (VS) - Het passen, afstellen en controleren van uw 'vloot'
  • Winteronderhoudsbeurt (WOB) - Machine wordt nagekeken op werking / inzetbaarheid
  • Storingsdienst (SD) - Gedurende de winterperiode kunt u een beroep doen op onze 24-uursdienst. Ervaren mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week, gereed om eventueel een servicemonteur te sturen die de storing ter plaatse verhelpt, of om u telefonisch advies te geven
  • VA keuring (Veiligheid Arbeidsmiddelen) - Periodieke keuring waarbij speciaal gelet wordt op veiligheid van de machines

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Aarzel dan niet om ons te bellen op 0548-514125 of vul ons contactformulier in.