Over ons


Een betrouwbare en professionele partner.

Als internationaal specialist op het gebied van voederwinning en voeren, zijn wij dagelijks bezig om loonwerkers en moderne veehouders te ondersteunen. Daarnaast leveren we een totaalpakket aan oplossingen voor gladheidbestrijding, gericht op wegbeheerders in Nederland.

Schuitemaker heeft door jarenlange ervaring, gecombineerd met een ijzersterk imago, inmiddels een vooraanstaande positie op zowel de agrarische markt als op de overheidsmarkt verworven. Voor beide sectoren geldt dat Schuitemaker haar positie door de jaren heen heeft weten te behouden door goed te luisteren naar de wensen van de klanten, toekomstige behoeftes vroegtijdig te signaleren en de technologische ontwikkelingen nauwgezet te volgen. Schuitemaker Machines is in 1919 ontstaan, en in 2019 gefuseerd met Veenhuis Machines. Sindsdien is de SVgroup (Schuitemaker-Veenhuis group) ontstaan, en is Veenhuis ons merk voor oplossingen van organische drijfmest. Schuitemaker richt zich op de segmenten voederwinning, voeren en winteroplossingen.

Schuitemaker produceert onder andere silagewagens, opraapwagens en voerwagens voor bedrijven in de agrarische sector. De kracht van alle Schuitemaker producten is met name de eenvoud en het gemak voor de gebruiker. Daarbij zijn service, veiligheid en duurzaamheid belangrijke uitgangspunten. De Schuitemaker machines worden verkocht over de gehele wereld. 

Schuitemaker Industrial richt zich met name op een totaalpakket aan winterdienstoplossingen voor de Nederlandse markt, van zoutstrooiers tot sneeuwploegen en van opslagloodsen tot strooimanagementsystemen. Beide bedrijven vertrouwen op een ervaren en deskundig aftersales team.