Onze landbouwbouwmachines

Vanuit modern agrarisch ondernemerschap is de inzet van hoogwaardige landbouwmachines essentieel, om op basis van benodigde capaciteit, beschikbaarheid (uptime), efficiëntie, duurzaamheid en  cost-of-ownership zorg te dragen voor een optimale productiviteit en opbrengst.

 

Schuitemaker landbouwmachines

Schuitemaker landbouwmachines vinden via een zeer toegewijd en enthousiast distributienetwerk van dealers en importeurs hun weg naar klanten over de gehele wereld. Het is  niet zo gek als u een Schuitemaker machine tegenkomt in bijvoorbeeld Noord-Amerika, Australië of Nieuw Zeeland.

Vanuit de opgedane kennis en expertise staat het merk Schuitemaker synoniem voor innovatie, kwaliteit, gebruiksgemak en kracht. Productontwikkelingen gaan continu door. Daarbij verandert de landbouw steeds sneller, staat het voor grote uitdagingen de komende jaren en worden hogere eisen gesteld aan oplossingen voor actuele problemen.

 

Ons portfolio

Binnen de categorie voederwinning biedt Schuitemaker een breed aanbod aan opraapwagens onder de Rapide-lijn. Een machine-oplossing die zowel geschikt is voor grasoogst als voor silage-activiteiten. Schuitemaker heeft dit dubbeldoelprincipe bijna 35 jaar geleden als eerste wereldwijd geïntroduceerd en is dubbeldoel dé norm geworden in dit type landbouwmachines voor gras- en maisoogst. Met het typische Schuitemaker Rapide-invoerconcept onderscheidt deze lijn zich op verschillende fronten in de markt en maakt dit type opraapwagen enig in zijn soort.

Onder de Siwa-lijn biedt Schuitemaker een indrukwekkende silage-lijn om op het gebied van capaciteit, robuustheid, rijgedrag, betrouwbaarheid en comfort dé oplossingen te bieden waar loonwerkers om vragen.

In het voersegment bieden we 2 lijnen; de universele Amigo blokken- en balendoseerwagen én de multi-inzetbare Feedo voerdoseerwagen geschikt om vele soorten voer te laden, mengen en uit te doseren.

Zoekt u een landbouwmachine-oplossing? Klik onder verder

Opraapwagen
 

Silagewagen   


Blokken- en balendoseerwagen


Voerdoseerwagen


Automatisch voersysteem


Vacuümtankwagen


Pomptankwagen


Graslandbemester


Stalmeststrooier


Breedstrooier


Compostwagen