Over de SVgroup

Master your Forage, Manure & Mobility

SVgroup is in 2019 voortgekomen uit de bedrijfsfusie tussen Schuitemaker en Veenhuis.

SVgroup levert producten en diensten aan bedrijven en instellingen in de agrarische sector en gladheidbestrijding. Door betrouwbare machines te leveren die makkelijk te onderhouden zijn, in combinatie met oerdegelijke service, stellen wij onze klanten in staat maximaal te presteren op die momenten die er toe doen.

Of dit nu loonwerkers zijn die in korte tijd zoveel mogelijk gras willen verwerken, akkerbouwers en veehouders die gedurende het seizoen mest uitrijden of wegbeheerders in plotselinge winterse omstandigheden. SVgroup zorgt er voor dat onze klanten, onafhankelijk van de omstandigheden, hun werkproces beheersen om betrouwbare en continue kwaliteit van werk te leveren.   

 

Onze merken Schuitemaker & Veenhuis

De SVgroup ontwikkelt, ontwerpt, produceert en verkoopt haar producten onder de merken Schuitemaker en Veenhuis; twee sterke merken met een rijke historie en internationale klantbasis.

 

Onder het merk Schuitemaker bieden we een breed pakket aan professionele landbouwmachines voor voederwinning en voeren voor de loonwerker en moderne veehouder. De agrarische productoplossingen van Schuitemaker onderscheiden zich door het doordachte compacte bouwconcept, solide bouwkwaliteit, hoge bedienings- en onderhoudsgemak, langdurige inzetbaarheid en lage eigendomskosten.

Via Schuitemaker Industrial leveren we een totaalpakket aan oplossingen voor gladheidbestrijding, gericht op wegbeheerders in Nederland. Variërend van zoutstrooisystemen, sneeuwploegen tot logistieke opslag- en beheervoorzieningen en strooimanagementsystemen. Het draait om het begaanbaar houden van de Nederlandse wegen in winterse omstandigheden, om daarmee de benodigde landelijke en regionale mobiliteit te faciliteren. Tevens biedt Industrial een product-portfolio aan industriële halffabricaten (profielen, frames, filterplaten) voor de energiesector, machinebouw, halfgeleidermarkt en petrochemische industrie.

 

Veenhuis is ons merk voor mestsystemen die akkerbouwers en veehouders laten profiteren van organische mest en de voedingsstoffen daarin. Innovatie, hoogwaardige bouwkwaliteit en real-time informatiebeschikbaarheid kenmerken de Veenhuis producten. Validatie, de juiste benutting en aanwending van mest staan centraal in de eigentijdse mesttoepassingen. Gebaseerd op jarenlange opgedane kennis en expertise in de strikt gereguleerde Nederlandse mestomgeving die wereldwijd vooroploopt.

Kijk voor meer info op svgroup.nl

Wadinko

Participatiemaatschappij Wadinko N.V., gevestigd in Zwolle, participeert in de SVgroup en heeft als doel het stimuleren van de bedrijvigheid en werkgelegenheid in Overijssel, de Noordoostpolder en Zuidwest Drenthe. Dat doet Wadinko enerzijds met substantiële minderheidsbelangen in bedrijven met risicodragend kapitaal, kennis, managementondersteuning en netwerken. De bedrijven waarin Wadinko participeert hebben volop ontwikkelingsmogelijkheden en groeipotentie. Door de groei van winstgevende bedrijvigheid dragen ze in belangrijke mate bij aan de bevordering van de regionale economische structuur.

 

 

Rijssen | 2020