SVgroup bereikt overeenstemming met Agrihandler Polen over exclusief importeurschap

- 14 mei 2020

SVgroup heeft overeenstemming bereikt met Agrihandler Polen (onderdeel Interhandler sp. z o.o.) betreffende het exclusieve importeurschap voor de merken Schuitemaker en Veenhuis in Polen.

Agrihandler, gevestigd in Toruń Polen, gaat vanaf Mei 2020 de Schuitemaker en Veenhuis productlijnen leveren en servicen en vanuit goed partnerschap bijdragen aan de gestelde groei-ambities van de SVgroup voor de Poolse agrarische markt.

De premium merken Schuitemaker en Veenhuis versterken de marktstrategie van Agrihandler, om een breed productportfolio te bieden, met onderscheidend vermogen op het gebied van kwaliteit, techniek, innovatie en betrouwbaarheid.

SVgroup en Agrihandler onderstrepen met deze nieuwe samenwerking, de gezamenlijke focus op het bieden van kwaliteitsoplossingen voor de Poolse agrarische eindgebruiker met Schuitemaker en Veenhuis. Om vanuit de merkwaarden Master your Forage and Master your Manure, waarde toe te voegen aan een optimale beheersing van het mest- en voederwinningsproces. Comfort, veiligheid, service en duurzaamheid staan hierbij centraal.

Website Agrihandler: www.agrihandler.pl