Nationaal Gladheidbestrijdingscongres

- 12 april 2018

Op 19 april 2018 organiseert de NVRD voor de twaalfde keer het Nationaal Gladheidbestrijdingscongres. Het congres is dé ontmoetingsplaats voor alle professionals betrokken bij het gladheidbeheer op de Nederlandse wegen. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en trends in gladheidbeheer en welke innovaties staan ons te wachten? Zeker is dat kennis de sleutel is tot goed gladheidbeheer. Dat is dan ook het centrale thema van het congres. Over de betekenis van Smart cities en big data maar ook over nieuwe technieken en het belang van kennis bij de gladheidbeheerder. En moet je alle kennis zelf in huis hebben of kun je deze ook inhuren?

Net als twee jaar geleden gaat het congres plenair van start met inspirerende presentaties, is er voldoende gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste voertuigen en innovaties en kan worden gekozen uit een groot aanbod van verdiepende deelsessies.

Het Nationaal Gladheidbestrijdingscongres vindt dit jaar plaats in Hart van Holland in Nijkerk.

Schuitemaker is actieve sponsor en zal deelnemen aan de voertuigenparade. Daarnaast bent u van harte welkom op onze stand!

www.gladheidcongres.nl