Maatregelen Covid-19 coronacrisis SVGroup

- 25 maart 2020

Om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan en uw veiligheid en die van onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen, volgt de SVgroup nauwgezet de richtlijnen van het RIVM, waarbij we u zo goed mogelijk van dienst willen zijn en blijven. Hierbij informeren wij u over de maatregelen die we hieromtrent hebben getroffen.

Contact

Fysiek contact wordt vermeden en persoonlijk contact zal voornamelijk verlopen via telefoon, e-mail, video-vergaderen en apps. Het bezoeken van ons kantoor en fabriek is nu niet mogelijk.
U kunt ons bereiken op de telefoonnummers en e-mailadressen zoals op onze online kanalen zijn weergegeven voor o.a. service, verkoop, onderdelen en administratie. We staan u graag bij voor vragen, advies, uitleg en benodigde instructies.

Onze algemene contactgegevens:  T +31 548 514 125 | E info@svgroup.nl .


Aflevering goederen Rijssen

Voor het afleveren van goederen op onze bedrijfslocatie in Rijssen, vragen we uw medewerker(s) bij het lossen de 1,5 meter onderlinge afstand richtlijn in acht te houden en de instructies van onze medewerkers logistiek en expeditie op te volgen.

Ophaalbalie onderdelen gesloten

Het zelf ophalen van bestelde onderdelen bij onze ophaalbalie in Rijssen is niet mogelijk tot nader order. In afstemming met u zorgen wij ervoor dat de door u bestelde onderdelen worden toegezonden per pakketdienst of vrachtvervoerder. Bij spoedgevallen vragen we u direct contact op te nemen met onze service-afdeling, om passende afspraken omtrent levering te maken.


Service-medewerkers

Onze mobiele service-medewerkers zullen gepaste persoonlijke afstand (1,5 meter) in acht houden bij urgent benodigde serviceverlening op locatie en vragen we u de te repareren of te onderhouden machine zodanig aan te bieden, dat die afstand voldoende gewaarborgd is.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking in deze en wensen u veel gezondheid en wijsheid toe.

Namens personeel en directie van de SVgroup.25 Maart 2020 | Rijssen