Meet the Masters | Meinderts Wergea BV

- 28 oktober 2021

“Gras verdwijnt waar de Rapide verschijnt! De enige wagen die 365 dagen kan worden ingezet voor kuilen, vers gras voeren en wintervoeren.”

 

Deze week in Meet the Masters, Johan Meinderts, eigenaar van Schuitemaker key-dealer Meinderts Wergea BV in Friesland. Meinderts is gespecialiseerd in het verkopen en onderhouden van met name landbouwwerktuigen en tractoren. Dankzij jarenlange ervaring en gespecialiseerde vakmensen geniet het bedrijf een uitstekende naam in de regio. Het antwoord van Meinderts op de vraag hoe hij de samenwerking met Schuitemaker ervaart: “Wij voelen ons betrokken bij het bedrijf door de korte lijnen en de persoonlijke contacten”.

Meinderts is al sinds jaar en dag verweven met het merk Schuitemaker. “Wij hebben ons betrokken gevoeld vanaf het eerste uur dat de Rapide gelanceerd werd! Mijn vader zag de eerste Rapide en werd enthousiast over de eenvoud. Daarnaast is het natuurlijk een Nederlands product en was Schuitemaker het eerste merk met een dubbeldoel principe dankzij de compacte, degelijke bouw en de slepende pick up. De betrokkenheid met de fabriek en de passie van de monteurs/verkopers voor de Schuitemaker opraapwagen is geweldig om te ervaren!”

Bijzonder opvallend is de omgang van Meinderts met gebruikte Rapides. “De kracht van de Schuitemaker Rapide is dat je in de oudste modellen de nieuwste techniek kan toepassen. Door de kennis die wij hebben, kunnen wij erg goed inschatten hoe wij een gebruikte wagen technisch weer goed kunnen wegzetten. Wij maken o.a. gebruik van het rebuild concept, hiermee geven wij de wagens een 2e leven. Dit is niet alleen financieel aantrekkelijk voor de klant maar is natuurlijk erg duurzaam!”

Johan Meinderts ziet de toekomstige samenwerking rooskleurig in. “Als je een goed product wilt hebben is de samenwerking erg belangrijk voor ontwikkeling, service en verkoop. Wij zijn de voelsprieten in het veld en Schuitemaker vertaalt dit zo goed mogelijk in hun producten.”

Wil je meer weten over de ervaringen van Meinderts of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze machines? Neem dan contact op met jouw dichtstbijzijnde dealer via de dealer locator of met onze rayonmanager.

 

Contactgegevens Meinderts
Zoek uw dealer

 

Contactpersonen SVgroup